Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 242 323 82 94
WEB https://borsalisesi.meb.k12.tr
Adres : Fener Mah. 1968. Sok. No13 Muratpaşa / ANTALYA
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yapmaktan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların düşünebilen, bilginin önemini bilen, bilgiyi kullanabilen ve bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, becerili ve kendine güvenen, katılımcı, yaratıcı saygılı, dürüst disiplinli, hedefleri olan, kendisiyle ve toplumla barışık bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08.00 - 15.30
Pansiyon : Yok
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Toplu Taşıma Araçlarıyla
Yerleşim Yeri : Muratpaşa Belediye Başkanlığı binası arkasında
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Muratpaşa İlçe Merkezinde (Kaymakamlık Binasına 5 Km uzaklıkta)
Kontenjan Bilgileri : 1088
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Ahenk Projesi, Sıfır Atık Projesi, Güvenli Okul Projesi, Türkiye Okuyor Projesi, Okulum Temiz Projesi, Erasmus(AB Projeleri)